Steker hemma hos Jennnaaa nuråå


Sa jag nice eller?

Igår kväll så åkte mamma, pappa och jag till några goa kompisar och var där halva natten. Vi käka kräftor och åt massa gott. Synd att inte min Kompis Jenna var där. Men jaja jag hade iallafall trevligt. Nu ska jag äta frukost, vi hörs sen!

LEKSAND 2011 BILDBOMB








I'm back bitches!

Äntligen hemma, har sovit as dåligt där borta men jag har haft grymt kul. Bilder kommer lite senare idag just nu orkar jag inte ladda upp. Så vi hörs senare! ;)

3 timmar på mig..

God Morgon, har inte vaknat såhär tidigt på hela lovet tror jag. Idag så ska jag packa, för vi ska åka om 3 timmar till leksand. Sen där ska vi campa. Så himla mysigt tycker jag. Vi får väll se om det finns några snyggingar där. Myy robins tjej ska med till leksand så det kommer bli jätte kul hoppas jag! Vi hörs när jag kommer hem! ♥

jag har blivit bruuun



aaa fast nee man önskar ju det iallafall..

wallaaaa

jag har möblerat om i mitt rum och det vart jätte mycket skönare nu tycker jag. Jag ska också göra typ en fottovägg med massor av foton. Fast jag har inga foton längre, för allting gick bort för jag fick formatera om min data. Lite synd faktiskt för jag hade hur många bilder som helst.

Open your eyes before you die

Jag älskar min familj, glad att jag har dom om jag ska vara ärlig. Ibland kan det vara massa tjaffs och bråk med syskonen, men det var dom man fick lära känna först, det är dom man har fått växa upp med. Så massa kärlek till dom och mina päron!





heheh vackra bilder, verkligen! 



gropen som dom gräver kommer dom själva falla i

- Desto mer skit man får desto starkare blir man som person.

top secret

Tjaa, allt bra? här är det fint iallafall. Idag ska Marina och ja till bibloteket haha. Oj shit va kul. Nemen vi ska göra en hemlig grej, Så vi hörs sen! 



Hemma hos marina nurå..


inget smink, jätte söt, oseriös, helt underbart bara!

djhölabs

Somna tidigt idag men är ändå jätte trött. Så otroligt jobbigt och vara så trött men jag orkar inte sova. Aja jag ska väll upp och äta frukost nu. Vi hörs senare! :)

Las Palmas - Missbruk Beivras

haha jävla låt jag har fått i huvudet, går och runt och sjönger den hela tiden. Fast den är ju fan bra. Aa men iallafall idag har jag bara varit hemma. Det är ganska soft, mamma har storhandlat så det finns massa mat i kylen nurå. Hehe pusssss

3 grymma låtar från Kapten röds nya album

bua!


in kommer ting


Ju mer dom spottar

kapten röd - saknade vänner



Så jävla fin låt, kapten röd är för grym!

We are young, we run free, Stay up late, we don’t sleep.







och så somnade vi ändå, hehe. I förrigår sov jag hos Amanda med dessa brudar. Jätte mysigt måste jag säga. Grymt kul vare iallafall, puss!

Bildbomb från gropen/kalkbrott eller vafan . .









har ingen data förtillfället

livet leker, de ba rullar på. Nice äre.

min man



TOP SECRET

sitter hemma hos min kusin Marina, vi har precis ätit frukost. Jag hoppas vi ska gå ut snart för jag pallar inte vara inne. Sen ska min moster klippa mitt hår. Hihi sen ska jag göra en jätte hemlig grej med mitt hår i en månad. Ett litet tips som ni inte kommer få ;) hihi pussss.

först datan nu mobilen



MIN DATA HAR GÅTT SÖNDER

jaa, rubriken säger allt. Fett ledsen jag lovar. Men så länge får jag använda min pappas data. Idag så har jag ätit pizza, så jävla proppmätt just nu. Annars har jag bara kollat på tv. Typ disney channel, just nu så är det Robin hood! ♥ Älskar han lite.

trött

Kom nyss hem, sjukt ont i bena. God natt!

regnaaar



Eftersom det regnar så blir det lite fika framför tv!

GOD MORGON!

Jag är otroligt trött, somna ganska sent igår. Men nu är jag iallafall uppe. Idag ska jag träffa min underbara kompis Jenna. Vi får se vad vi hittar på. Ska äta lite nu, vi hörs!

RSS 2.0