Jag chillar studsmatta, haha!




P.p.P


Jag, Michelle Karlsson & Amanda Tenö hade lite kul igår i hallen! ♥

you have to die a few times before you can live


bilden tog jag när vi såg Håkan Hellström, ett riktigt fint minne! ♥

RAINBOW


VI KOMMER DÖ PÅ LÖRDAG

Jorden ska tydligen gå under på lördag 21 maj runt klockan 18:00, ärligt jag blir så jävla rädd för sånt här, Jag är så himla rädd för döden. Shit tänk om den gör det!


SJUUUUUUUUUUUKER

Hallå där, mår inte så jätte bra, ganska sjuk. Jätte jobbigt om jag ska vara ärlig. Men jag mår iallafall lite bättre nu än vad jag gjorde igår som tur är. Det är jätte tråkigt här hemma, men ändå ganska chill. Ska väll lägga mig i sängen och kolla tv. Vi hörs senare!


jajaja

Dålig match Sverige, Men aja Grattis finland. 2:a i VM är också bra!

Rocky cupen 2011

..Den gick väldigt bra, faktiskt skit bra. Vi vann, kom 1:a, fick guld!
Härligt tjejor, Ni är bäst! Jag älskar er grymt mycket! ♥ 


På den här bloggen, har jag haft dom här headerna..

Kollade igenom mina uppladdade bilder på bloggen, så hitta jag alla fina headerbilder. HAHA! Den första headern är från februari förra året!
 
  

 

dom är i ordning, haha. Både fula, skämmiga och fina!

Det kommer ...

Vissa har tjatat lite på mig om att byta header, till en ungefär likadan fast en mer sommarbild. Just nu har jag inte tid och det är ju inte jag som fixar bilden. Men jag ska fråga min bror om vi kan fixa en ny nästa helg. Det tar ju lite tid och fixa en sån ;)


Lycka till, till oss!

Tja, allt bra? Här är det fint, lite förkyld och ont i halsen bara. Tänkte hoppa in i duschen nu sen fixa lite innan vi drar till bålsta. Gymnastik tävling nästa, Tagga nu brudar!


bjuder på en ganska gammal bild på mina favorit brudar!


Härligt!

Tredjeplats är också skit bra, bra där saade!


Just shoot me

Dålig uppdatering, inte på en hel vecka har jag uppdaterat, illa!

Lördag:

Sov hemma hos jenna, vi var även ute och cykla till mälarbaden och myste massa där.

Söndag:
Jag, Jenna & Alwa hade picknik på ett berg, jätte mysigt!

Må-To:
skola, skola och skola.

Fredag:
Éfter skolan, drog jag på träningen i vilsta. Älskar fredagsträningar, Man lär sig så mycket!



har inte orkat blogga, känner att jag har massa problem. Men det löser sig ;)

17:52

Chilldag igen, efter skolan så åkte jag ner på stan och träffa min kära Granne Emma! Så sjukt härligt att det finns en till ungdom i typ min ålder som bor typ där jag bor. Sen träffade jag Jenna, vi åt glass och gick runt och chilla lite. Nu sitter jag hemma och ska snart cykla iväg till hilda. Fattar inte att jag pallar cykla men är man duktig så är man ;)


It's all good when you're little, you have pure fun

Tjeenaa, vad händer? ingenting just nu. Idag är det torsdag, Ska träffa Jenna en snabbis, sen ska jag fika med Hilda. & Snart är det helg igen, veckorna går för snabbt men det är riktigt bra! Men nu ska jag kila till bussen. Puss så länge.


It Wasn't me



cutie cutie, make sure you move your booty

Tjaa, Allt bra? här är det super iallafall! Idag var vi på nån "jobbgrej" med klassen, det var faktiskt ganska chill, inte bara ganska det var fan jätte chill. Imorgon har vi det igen. Träffa Jenna idag, vi luncha tillsammans. Sen efter skolan drog jag hem en snabbis, sen träffa jag en vän och sedan bar det av till träningen.

Träningen gick faktiskt super, fick till min halv skruv sen. Fan vad glad jag vart. Har haft stora problem med den, aa ni i min grupp vet ;) haha.




Jag vet att ni älskar bilder på mig, hihi jajaja jag bjuder! ;)


Dags att måla naglarna..

Snart ska jag hoppa in i duschen sen ska jag måla mina naglar. Det börjar bli en hel del depend naglack nu. Här ser ni två bilder, inte så jätte mycket men det är iallafall något.





Tiden går fort nu

Igår väckte ingen mig, det kändes ju skit bra. Vaknade klockan 10:25. Tog 11 bussen och sen drog jag vidare mot torshälla, Gick hem till Jenna. Vi prata en hel del och vi laga vår egna mat, jätte duktigt tjejor faktiskt. Sen tog vi bussen till stan och hämta jennas nycklar.

Idag så gick jag bara halva skoldagen, ganska chill men jag mådde inte så bra så jag tog bussen hem. Ska fixa nånting och äta sen ska jag träna mina gympa barn.

Är det bara jag som har märkt att tiden går mycket snabbare nu för tiden. Förut gick åren fett sagta, nu springer dom bara förbi. I sommar ska jag leva livet. Då jävlar!

VALBORG!






RSS 2.0